Nieuws

  Alle nieuwsberichten op een rij
  20 maart 2020

  Corona Initiatieven Stad Utrecht

  Netwerk Informele Zorg Utrecht verzamelt initiatieven op site
  Corona Initiatieven Stad Utrecht

  Corona initiatieven Stad Utrecht

  Het NIZU, Netwerk Informele Zorg Utrecht, - waar Handjehelpen onderdeel van uitmaakt - heeft een website en telefoonnummer waar hulpverleners en Utrechters terecht kunnen voor aanbod aan informele ondersteuning zoals boodschappenhulp en telefonisch contact. Met als doel om het aanbod aan alle vrijwillige ondersteuning zo snel mogelijk bij hulpbehoevenden te brengen.  Mis je iets, kun je het mailen naar info@nizu.nl en zij zorgen dat het zo snel mogelijk geplaatst wordt. DOCK Utrecht, de organisatie voor sociaal makelaarschap heeft zich inmiddels ook bij dit initiatief aangesloten.

  * Het NIZU verzamelt en verspreidt deze informatie omdat ze graag vraag en aanbod samenbrengt. Het NIZU is niet verantwoordelijk voor deze initiatieven en wij vraagt nadrukkelijk om goede afspraken te maken en de richtlijnen van het RIVM aan te houden.

  Heb je vragen over het aanbod aan Informele ondersteuning en wil je dat iemand meedenkt of adviseert? Bel dan het Infopunt Informele Zorg via 030-2361745  (ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur)

  Projectleider Julia Muller van het NIZU vertelde 19 maart over de site op Radio M.

   Terug