Nieuws

  Alle nieuwsberichten op een rij
  16 juli 2020

  De Handjehelpen-App is live

  Vanaf nu altijd snel en gemakkelijk contact!
  De Handjehelpen-App is live

  Handjehelpen heeft een nieuwe manier om snel en gemakkelijk contact te kunnen onderhouden met haar vrijwilligers en stagiairs. De Handjehelpen-app!

  Korte lijnen, meer verbinding
  Vrijwilligers en stagiairs van Handjehelpen bezoeken één of meerdere hulpvragers bij hen thuis en daardoor gebeurt veel op afstand. Natuurlijk is er geregeld afstemming met de coördinator, maar met de Handjehelpen-app is het nu mogelijk om elkaar vaker, snel en eenvoudig op de hoogte te houden. Zo willen we korte(re) lijnen creëren tussen onze coördinatoren en onze vrijwilligers en stagiairs.

  Na een bezoek aan je hulpvrager even een smiley sturen om te laten weten hoe het was, chatten met andere vrijwilligers of gelijk de laatste nieuwtjes lezen? Met de Handjehelpen-app kan dit!

  Doe je mee?
  De app is ontwikkeld door Solviteers uit Houten, een IT-bedrijf waar Handjehelpen-vrijwilligers Rob en Matthijs werken. De afgelopen maanden is de app getest door een werkgroep en zijn de laatste aanpassingen gemaakt. En nu is het zover om al onze vrijwilligers en stagiairs met de app te laten werken.

  Vrijwilligers en stagiairs kunnen de app downloaden in de appstore. Toegang tot de functionaliteiten van de app verkrijg je met een activatiecode die toegezonden wordt door de coördinator.

  Nieuwsgierig geworden naar de Handjehelpen-app? Neem contact op met jouw coördinator en download de app vandaag nog!

   Terug