Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/hulpvragen/weesp/_602____NL

Vrijwilligerswerk in Weesp

Natascha Dhondt Regiocoördinator De Ronde Venen en Weesp030-263295406-14576039ndhondt@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een beperking?  

Aanmelden als vrijwilliger

Weesp

 Ben jij graag creatief bezig? Fiene is 56 jaar en houdt o.a. van wandelen, winkelen en koffie drinken. Zij vindt het ook leuk om creatief bezig te zijn. Fiene is op zoek naar een vrouwelijk maatje, die het ook leuk vindt om lekker naar buiten te gaan, wat te winkelen en koffie te drinken of bij minder weer iets creatiefs te doen. Fiene is al heel wat jaren aan huis gebonden door een hersenbloeding en afasie. Heb jij 2 uurtjes vrij? Ze kijkt uit naar je komst.

 Een praatje en een drankje? Hans (60) houdt van muziek en een wandeling, is creatief en heeft een gezonde dosis humor. Door de intensieve zorg voor zijn vrouw ziet het leven er anders uit dan gedacht. Hij doet dit met liefde, maar mist die typisch mannendingen. Ga jij met Hans, om de week op woensdag, ergens wandelen of wat drinken?

 Samen de tuin in? Britt is een vrolijke, alleenstaande moeder van 43 jaar. Ze heeft humor, schildert en tekent. Na een dip heeft Britt nu weer haar draai gevonden en zorgt voor haar dochter en voor zichzelf. Britt is lichamelijk beperkt, waardoor niet alles haar lukt. Ze zoekt een maatje om samen een kopje koffie te drinken. En om de tuin in te gaan en die samen op orde te brengen.

Creatief en naar de kapper Ans (82) is creatief en houdt van gezelligheid. Ze is veel alleen en alleen naar de kapper gaan lukt haar niet meer. Wil jij 1 x per twee weken bij haar op de koffie om te knutselen, puzzelen of samen naar de kapper gaan? Of wat anders gezelligs te doen? Ans ziet naar je uit!

 Verkocht! Nel is een gezellige vrouw van 70 jaar die een hoop heeft meegemaakt. Ze heeft veel spullen en wil hier een deel verkopen op Ebay. Alleen.. Hoe pak je dat aan?  Ze kan hier wel wat hulp bij gebruiken, want zelf weet zij niet goed hoe het werkt. Heb jij verstand van Ebay en wil jij Nel helpen? 

 Samen een frisse neus halen. Dat lijkt Michelle wel fijn. Michelle is 36 jaar en houdt van gezelligheid, wat tuinieren, een rondje lopen over de markt, theedrinken. Helaas is Michelle ziek en komt ze nog maar weinig buiten. Hou jij ook van gezelligheid en wil je wel met haar op pad? Dan kijkt Michelle naar je uit! 

 Alleen is maar alleen. Gijs (52 jaar) is op zoek naar gezelligheid. Zelf komt hij weing buiten en brengt veel tijd door achter de pc en tv. Muziek en draaiorgels vindt hij geweldig. Gijszoekt een maatje voor een praatje. Of eens film kijken en daarover te praten, eens naar een museum gaan of een wandelingetje maken in de buurt. Gijs rookt en zal dit ook tijdens de activiteit willen doen.

 Groene vingers gezocht. Renske is 75 jaar en houdt van fietsen, tuinieren en bezig zijn met de computer. Zij zoekt een maatje om samen de tuin een beetje op orde te brengen en te houden. Doordat Renske een lichamelijke beperking heeft, kan zij dit niet alleen. Samen eens een rondje fietsen zou ze ook leuk vinden. Heb jij eens in de 2 weken wat tijd?

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Weesp, Noord-Holland?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Weesp doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Weesp. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist