Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/bunnik/_406____NL

Vrijwilligerswerk Bunnik

Marieke DijkstraRegiocoördinator Bunnik, De Bilt, Werkhoven en Odijk 030-3039505 06-83596578mdijkstra@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een beperking?

Aanmelden als vrijwilliger

Bunnik, Odijk en Werkhoven

Bunnik

 Samen de Duitse taal ophalen? Marieke is 52 jaar en houdt van wandelen in de natuur, musea en dans. Zij woont al heel lang in Nederland, spreekt ook Nederlands en is van oorsprong Duitse. Marieke heeft Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), waardoor zij haar moedertaal niet meer kan spreken. Dit zou zij wel weer heel graag willen leren. Ben jij diegene die Marieke helpt de Duitse taal weer te leren?

 Kom jij om samen de boontjes te doppen? Albert is 68 jaar oud en licht verstandelijk beperkt. Hij is sinds kort weduwnaar en zoekt afleiding in zijn groentetuintje aan huis. Hij is een humorvolle man, die op zoek is naar iemand om samen zijn tuin te onderhouden. En wie kan hem daarnaast in eenvoudige stappen leren hoe hij een dagelijkse maaltijd bereiden. En dan ook nog producten gebruiken uit eigen tuin!! Dit is echt dankbaar werk, voorkeur is maandag.

 Boodschappen doen moet je toch, waarom dan niet samen? Voor een aantal zelfstandig wonende ouderen in Bunnik, - beperkt in hun mobiliteit-, zijn we op zoek naar vrijwilligers die 1 x per week even samen de boodschappen willen doen. Ben je geduldig en kun jij je inleven in hun situatie, bel dan met Handjehelpen.

Odijk

 Wie gaat er mee vissen? Bas (46 jr) is een rustige man die graag naar natuurdocumentaires kijkt, google earth afstruint en wandelingen maakt in de natuur. Ook vist hij graag, maar mist een maatje om dat samen met hem te doen. Door zijn licht verstandelijke beperking maakt hij niet zo makkelijk contact. Welke vrijwilliger wil op maandag of vrijdag, eventueel dinsdagavond, met hem gaan vissen (1x per 14 dagen?).

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Bunnik?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Bunnik doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Bunnik. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers uit Bunnik. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Aanmelden als vrijwilliger

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist