Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/de-bilt/_407____NL

Vrijwilligerswerk in de bilt

Marieke DijkstraRegiocoördinator De Bilt, Bunnik, Odijk en Werkhoven 030-3039505  06-83596578Mdijkstra@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een beperking?

Aanmelden als vrijwilliger

De Bilt

 Zonnetje in huis zoekt fijn logeeradres. Job is een vrolijk mannetje van 7 jaar.  Hij kijkt graag even de kat uit de boom en is daarna in voor veel leuke dingen;  lezen, koekjes bakken, spelletjes, kleuren, wandelen. Job heeft het syndroom van Down. Daarom heeft hij wel wat begeleiding nodig bij deze activiteiten. Job is nog niet veel zonder zijn ouders geweest, maar zou graag af en toe een nachtje logeren bij een gezin met kinderen wat hem gezellig mee op sleeptouw neemt. Zo hebben zijn ouders ook even tijd voor zichzelf. Bieden jullie Job een gezellig adres? 

Klets- en rijmaatje Ans wil graag met iemand in contact komen waarmee ze kan praten. Er lekker op uit gaan en eens ergens lunchen. Daarnaast moet zij wel eens naar de dokter en wat is het fijn als iemand haar kan brengen én ook mee naar binnen gaat. Ans heeft Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), hierdoor ziet zij matig en heeft last van duizeligheid. Haar man is onlangs overleden en zij mist hem enorm. Des te fijner als jij haar helpt!

Ook zin in leuke dingen doen? Lotte (35) heeft zin om leuke dingen te ondernemen; ergens een drankje drinken, winkelen, kletsen en koken. Lotte heeft Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hierdoor moet zij het rustig aan doen. Met z’n tweeën lukt het om meer te doen!

NS wandeltocht maken? Peter (44) is gek op treinen. Hij zoekt gezelligheid en wil graag met iemand een wandeling maken of eens naar een museum. Het liefste in het weekend, want dan is er tijd voor leuke activiteiten! Peter heeft een verstandelijke beperking.

Gezellige spelletjeszondag Michael (13 jaar) is sportief, houdt van spelletjes en vooral van schaken. Omdat zijn ouders een licht verstandelijke beperking hebben kan Michael niet met al zijn vragen bij hen terecht. Wil jij een goed voorbeeld zijn, maar hem vooral een leuke zondag bezorgen? Samen er op uit, iets actiefs doen of je hoofd eens breken over die schaakzet? Michael heeft het bord al klaarstaan!

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in De Bilt?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in De Bilt doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor De Bilt. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.
 

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist