https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/de-bilt/_407____NL

Vrijwilligerswerk in de bilt

Marieke DijkstraRegiocoördinator De Bilt, Bunnik, Odijk en Werkhoven 030-3039505  06-83596578Mdijkstra@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een beperking?

Aanmelden als vrijwilliger

De Bilt

 Gewoon er zijn kan al zoveel betekenen! José is een lieve zestiger en zingt graag in een koor op woensdagavond. Haar man heeft vasculaire dementie en kan niet alleen blijven. Welke geduldige vrijwilliger komt op deze avonden, zodat José even van haar hobby kan genieten? Liefst van 19.45 uur tot 22.15 uur.

 Zonnetje in huis zoekt fijn logeeradres. Job is een vrolijk mannetje van 7 jaar.  Hij kijkt graag even de kat uit de boom en is daarna in voor veel leuke dingen;  lezen, koekjes bakken, spelletjes, kleuren, wandelen. Job heeft het syndroom van Down. Daarom heeft hij wel wat begeleiding nodig bij deze activiteiten. Job is nog niet veel zonder zijn ouders geweest, maar zou graag af en toe een nachtje logeren bij een gezin met kinderen wat hem gezellig mee op sleeptouw neemt. Zo hebben zijn ouders ook even tijd voor zichzelf. Bieden jullie Job een gezellig adres? 

 Wandelmaatje gezocht. Els is 65 jaar en heeft fibromyalgie en longproblemen. Ze heeft weinig vrienden om haar heen. Ze zoekt een maatje om mee te wandelen, samen te fotograferen of bij slecht weer eens een bordspelletje te doen.

 Hutten bouwen, slootje springen en spoorzoeken. Boris is 12 jaar en mag graag de natuur in gaan. Zijn ouders kunnen zelf niet zo gemakkelijk met hem mee. Daarom zoeken ze een manlijke vrijwilliger die van de woensdagmiddag een toffe middag kan maken.

Samen met jou bokst Amir het voor elkaar! Amir is 10 jaar en heeft van ADHD. Zijn hobby’s zijn kickboksen en voetballen. Huiswerk maken is niet echt zijn hobby, temeer ook omdat goed concentreren door zijn ADHD best lastig is. Wie wil Amir helpen met zijn schoolwerk? Liefst op dinsdag of donderdagmiddag.

 Durf jij tot boven in het klimrek? Mariska is een alleenstaande moeder van twee zoontjes. Ze zoekt een energieke vrijwilligster die de kinderen lekker mee naar buiten wil nemen. Mariska heeft ADHD en één van haar zoons heeft ook ADHD. Als de kinderen dan met jou hun energie kwijt kunnen, dan kan Mariska juist even wat rust nemen.

 Ben jij van alle markten thuis? Rob is 55 jaar en heeft een brede interesse. Zo mag hij graag legpuzzels maken, Nederlandstalige muziek luisteren, en een dierentuin of museum bezoeken. Zijn grote hobby is ijsberen verzamelen. Rob heeft het GoldenHar syndroom, waardoor hij moeilijker in contact komt met andere mensen en problemen heeft met zijn geheugen. Voor de gezelligheid zoekt hij een vrijwilligster om op vrijdag samen gezellige dingen te ondernemen.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in De Bilt?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in De Bilt doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor De Bilt. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.
 

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist