https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/houten/_409____NL

Vrijwilligerswerk in Houten

Jantsje BoersmaRegiocoördinator Houten 030-3039509 06-48369298 jboersma@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een beperking?

Aanmelden als vrijwilliger

Houten

 Contact maken op het pleintje. Tim houdt van Donald Duckies, zijn best wel ingewikkelde bouwwerken van Lego en ook van zijn IPad. Hij wil graag buiten spelen met zijn space-scooter maar vindt het moeilijk contact te maken met andere kinderen. Wil jij hem daarbij helpen en eens per week een paar uurtjes met hem naar buiten gaan. Liefst op woensdagmiddag. Tim woont in de wijk Slagen.

 Twee kleine boefjes zijn het! De zusjes Edith (2.5) en Ronda (1). En ze hebben energie voor tien. Heerlijke meiden die graag dingetjes ondernemen. Ze wonen met hun vader, moeder en nog twee zussen in een klein huis. Moeder is behoorlijk overbelast en het zou haar enorm helpen als er zo nu en dan iemand komt. Gewoon om even met de meiden te spelen of ze mee te nemen naar een speeltuintje. Ga jij met ze mee en laat hen lekker hun energie kwijtraken?

 Naar de kinderboerderij. Dat zou Said (12) geweldig vinden. Hij komt uit Syrië en woont sinds een jaar in Nederland. Hij is dol op dieren en heeft thuis een konijn. Hij zou graag naar buiten gaan en meer dieren bekijken, oa. op de kinderboerderij. Door zijn verstandelijke beperking lukt hem dit echter niet in zijn eentje. Houd jij ook van het buitenleven en neem je hem mee? Je zou Said een groot plezier doen.

 Mannen onder elkaar! Mick (34) is groot fan van FC Utrecht, houdt van poolen zo nu en dan naar de kroeg gaan. Mick maakt niet gemakkelijk contact. Ben jij, man eind twintig of dertiger, in voor zo nu en dan een gezellige avond? Mick maakt graag kennis met je. Mannen onder elkaar! 

 Zwemmen of fietsen. Daar houdt Marjon (43) heel erg van. Ze is recent komen wonen in Houten en heeft weinig contacten en dit lijkt haar een goede manier om mensen te leren kennen. Zwem jij zo nu en dan met haar mee?

 Geordend type gezocht. Liesbeth ( 65 jaar) is een creatieve denker en kan prachtige gedichten schrijven. Ze heeft veel humor en is hoogbegaafd. Doordat ze een lichamelijke beperking heeft, en last van spasmes, zoekt ze iemand die haar kan helpen met wat praktische zaken. Ben je humoristisch en ben je rustig en ook nog geduldig? Misschien wil jij dan 1 x twee weken een middagje willen helpen met teksten invoeren in de computer, een kaartje schrijven of haar kantoor ordenen. 

 Kom jij een potje klaverjassen? John (65) is een man met een technische achtergrond. Hij bouwt thuis hete lucht motortjes maar houdt ook van sjoelen en fietsen, maar vooral van een goed potje klaverjassen. John wil graag contact met mensen, maar kan niet goed tegen drukke ruimtes. Daarom is hij veel thuis. Kom jij zo nu en dan met hem klaverjassen? Dat zou voor hém het verschil maken. Hij woont in de wijk de Gaarde. 

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Houten?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Houten doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Houten. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist