Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/houten/_409____NL

Vrijwilligerswerk in Houten

Jantsje BoersmaRegiocoördinator Houten 030-3039509 06-48369298 jboersma@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een beperking?

Aanmelden als vrijwilliger

Houten

Zwemmen of fietsen? Daar houdt Marjon (43) heel erg van. Ze is recent komen wonen in Houten en heeft weinig contacten en dit lijkt haar een goede manier om mensen te leren kennen. Zwem jij zo nu en dan met haar mee?

 Samen van de glijbaan? Fuad is een actief en lief jongetje van 7. Het enthousiasme spat ervan af. Hij zoekt een lieve vrijwilligster die op woensdagmiddag met hem naar de speeltuin wil , of lekker samen iets knutselen. Hij woont in de omgeving van Schalkwijk. Op die middagen heeft zijn moeder even tijd voor de kleintjes. Ben jij dol op kinderen en heb jij tijd? Dan staat Fuad al startklaar bij de voordeur.

 Fietsen op een duofiets. Dat is pas gezellig! Kim (30) zoekt een maatje om met mooi weer een ritje te maken op haar duofiets. Bij slecht weer lijkt een spelletje of creatief bezig zijn haar ook leuk.. Kim heeft Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) door een ongeluk opgelopen. Kom jij 1 x per 2 weken op een zondagmiddag?

 Op stap met John? John (62) heeft een brede belangstelling en houdt van tuinieren, vissen en foto’s maken. Door en auto ongeluk op jonge leeftijd kan hij niet alles zelf. Hij zou graag hulp hebben en gezelschap bij een uitstapje zo eens per maand. Met de trein of auto naar een museum, een stad, foto’s maken, vissen of lekker een kopje koffie drinken. Spreekt jou dit aan en ga je met hem mee? (omgeving Schalkwijk)

 Zwemmen of fietsen. Daar houdt Marjon (43) heel erg van. Ze is recent komen wonen in Houten en heeft weinig contacten en dit lijkt haar een goede manier om mensen te leren kennen. Zwem jij zo nu en dan met haar mee?

 Leuke dingen doen met Anja! Gewoon leuke dingen doen met iemand zo nu en dan, dat is de wens van Anja(50). Zij maakt 3D-kaarten en zij woont in een omgeving vol met dieren die ze samen met haar man verzorgt en een goed thuis biedt. Met haar licht verstandelijke beperking en COPD vindt ze het moeilijk om in contact te komen met andere vrouwen om wat gezelligs te doen. Zoals bijvoorbeeld samen naar de markt gaan of koffie drinken. Doe jij met haar mee?

 Praatje maken met Hennie? Dat geeft Hennie (68) een steuntje in de rug. Ze komt momenteel weinig onder de mensen en ook weinig buiten. Heb je één of twee keer per maand tijd beschikbaar en hou je van buiten zijn, winkelen, naar het tuincentrum of misschien en keertje naar de bioscoop? Met een beetje hulp kan de wereld weer vergroot worden voor haar. (wijk de Poorten)

 
Sterk met een netwerk Trudie (60) is een gezellige en hartelijke vrouw. Ze heeft het nodige meegemaakt, maar heeft nu alles op een rijtje en wil graag iets gaan ondernemen. Sporten, koken of nieuwe contacten aanboren, zij is er helemaal klaar voor. Geef jij Trudie die laatste positieve zet ? Als netwerkmaatje krijg je een netwerktraining en tijdens het netwerktraject word je begeleid door Handjehelpen. 

Ravotten met Yuri en Ian Yuri en Ian zijn een twee jarige tweeling en willen graag spelen en ravotten, boekjes lezen, kortom bezig zijn. Hun moeders energie is beperkt door fysieke problemen. Als jij eens per week met de jongens naar buiten zou gaan of met ze naar de bibliotheek dan zou dit voor haar het verschil maken. Wijk Mossen.

Samen sporten of naar buiten? Annelies( 56) begeleidt een haak- en breiclub voor ouderen en kan ongelooflijk mooie dingen maken. Ze wil echter ook graag meer naar buiten, naar de markt, samen boodschappen doen, wandelen of het sporten weer oppakken. Door een psychische kwetsbaarheid is ze angstig om in haar eentje naar buiten te gaan. Ga jij met haar mee en maakt jij voor haar een verschil? Omgeving Hagen.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Houten?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Houten doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Houten. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist