https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/houten/_409____NL

Vrijwilligerswerk in Houten

Jantsje BoersmaRegiocoördinator Houten 030-3039509 06-48369298 jboersma@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een beperking?

Aanmelden als vrijwilliger

Houten

 Heerlijk energiek bezig zijn! Danny( 8 jaar) heeft energie voor tien en houdt van alles wat maar met sport, Lego en kleuren te maken heeft. Veel zorg van moeder gaat echter uit naar zijn chronisch zieke zus en zijn kleine broertje. Kom jij een paar uurtjes op wo. middag met hem spelen?

 Samen in beweging. Marjorie (51 jaar) is al haar hele leven doof. Haar hond is na 10 jaar helaas overleden en hierdoor is Marjorie ook een stuk minder in beweging. En dat zou ze graag veranderen. Kom jij met haar wandelen, of fietsen. Liefst op woensdagmiddag of donderdagochtend? Mocht je zelf een hondje hebben, dan is dat leuk. En als je iets weet van gebarentaal zou dat helemaal geweldig zijn, maar dat is zeker geen vereiste.

 Kom jij samen met Sepp de wereld verkennen? Sepp is 15 jaar en onderneemt weing dingen uit zichzelf. Wel vindt hij het fijn om kennis te maent met de gewone dingen die elke leeftijdsgenoot meemaakt zoals, bakken, koken, zwemmen, oriënteren op diverse sporten of naar de stad gaan. Hij zoekt iemand die hem net dat zetje in de rug geeft. Ben jij die persoon? Sepp zou het liefst zo nu en dan op een zaterdag of zondag afspreken.

 Samen werken aan meer contacten? Melvin (23 jaar) is gek van alles wat met autosport te maken heeft. Hij gaat graag naar de bioscoop of wat drinken. Maar dit alles is leuker met iemand samen dan in je eentje. Melvin alleen weet niet zo goed hoe hij zijn vriendenkring uit kan breiden. Wil jij hem daarbij helpen en hem ondersteunen als netwerkmaatje? Je krijgt een speciale training in netwerkcoaching en word je tijdens het traject begeleid door Handjehelpen.

 Alleen is niet zo veel aan. Wim is 78 jaar en houdt van Jeu de Boules en vissen. Ook luistert hij graag naar country en westernmuziek. Door het recente overlijden van zijn vrouw, en zijn beginnende alzheimer, zit hij nogal eens alleen in zijn huis. Er op uit voor een potje Jeu de boules of een kopje koffie met een praatje zou hem goed doen. Ga jij zo nu en dan met hem mee?

 Erop uit in de natuur, met een kopje koffie achteraf? Dan zoekt Carla (53 jaar) jou. Carla is gek op reizen, spelletjes doen en ze houdt van de natuur en planten verzorgen. Ze vindt het moeilijk contact te maken, maar zou graag samen met iemand erop uit gaan in de natuur of bij slecht weer een spelletje doen. Liefst twee keer per maand. 

 Ga je mee een terrasje opzoeken? Jozien (55 jaar) is een opgewekte, vrolijke vrouw die houdt van fietsen, wandelen en de stad in gaan met een terrasje pakken op zijn tijd. Met minder weer zou ze graag een spelletje doen. Met haar licht verstandelijke beperking valt het haar niet mee om in contact te komen met andere mensen. Ben jij een dame van min of meer dezelfde leeftijd? Dan spreekt ze graag met jou af.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Houten?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Houten doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Houten. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist