https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/ijsselstein/_410____NL

Vrijwilligerswerk in IJsselstein

Martine Schuller  Regiocoördinator IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater030-2632962 06-30501355 mschuller@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

IJsselstein

 Samen op pad, dat is gezellig. Alice is op zoek naar iemand die haar wereld helpt vergroten. Alice is slechtziend en zoekt daarom iemand die met haar wil wandelen of eens samen de stad in wil gaan. In ruil daarvoor geeft Alice een heleboel gezelligheid!

 Geef jij Yvonne een arm? Dat is namelijk wat ze nodig heeft om te kunnen gaan zwemmen. Vanwege haar lichamelijke beperking heeft Yvonne hier en daar wat hulp nodig. Zwemmen kan ze zelf. Zwem je lekker mee? Met Yvonne ben je verzekerd van een gezellig praatje en een lach, want ze heeft zeker humor.

 Kook je graag en wil je dit delen met iemand? Jorn is 38 jaar en kan door een dwarslaesie niet zelf koken. Het lijkt hem erg gezellig om samen met een maatje een gerecht te bedenken en boodschappen te doen. Kook jij het voor hem en eten jullie het ter afsluiting samen op?

 Door jouw komst kan meneer de Heij weer zingen. Meneer de Heij is 78 jaar en zorgt voor zijn echtgenote van 72 jaar. Mevrouw is in een ver gevorderd stadium van dementie. Kom jij mevrouw op de donderdagavond gezelschap houden? Dan kan meneer de Heij die avond zijn geliefde hobby blijven uitoefenen bij het koor.

 Samen de boontjes doppen? Marco is 52 jaar. Hij mag graag fietsen, maar dan het liefst met iemand erbij. En, Marco wil leren koken. Dat heeft hij nooit geleerd, maar heeft hij zeker interesse voor. Hou je van fietsen of kook je de sterren van de hemel? Dan zorgt Marco voor de boodschappen.

 Masterchef? Dat hoef je niet te zijn, maar het is wel fijn als je van koken houdt. Carlo (23 jaar) is zodanig lichamelijk beperkt dat hij niet zelf kan koken. Carlo is een vriendelijke man die wel houdt van een grapje. Kom jij wat lekkers voor hem maken? Je krijgt er een hele grote glimlach voor terug!

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in IJsselstein?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in IJsselstein doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor IJsselstein. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist