https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/ijsselstein/_410____NL

Vrijwilligerswerk in IJsselstein

Martine Schuller  Regiocoördinator IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater030-2632962 06-30501355 mschuller@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

IJsselstein

 Door jouw komst kan meneer de Heij weer zingen. Meneer de Heij is 78 jaar en zorgt voor zijn echtgenote van 72 jaar. Mevrouw is in een ver gevorderd stadium van dementie. Kom jij mevrouw op de donderdagavond gezelschap houden? Dan kan meneer de Heij die avond zijn geliefde hobby blijven uitoefenen bij het koor.

 Samen met jou wordt bewegen weer leuk! Matthijs is 13 jaar en zou best willen zwemmen, fietsen of samen naar buiten gaan. Door zijn chronische ziekte is het belangrijk dat hij veel beweegt en zijn conditie op peil houdt, maar hij is er wat onzeker over. Help jij hem weer meer vertrouwen in zijn eigen lichaam te krijgen?   

 Ga jij mee van de lentezon genieten? Ishaan is 24 jaar en wil graag meer naar buiten. Het liefst gaat hij een rondje lopen met een leeftijdsgenoot. Ishaan heeft veel tijd beschikbaar en is flexibel in afspreken. Ga jij met hem mee?

 Samen de boontjes doppen? Marco is 52 jaar. Hij mag graag fietsen, maar dan het liefst met iemand erbij. En, Marco wil leren koken. Dat heeft hij nooit geleerd, maar heeft hij zeker interesse voor. Hou je van fietsen of kook je de sterren van de hemel? Dan zorgt Marco voor de boodschappen.

 Kom jij met me van de glijbaan? Dat vraagt Flint van 6 jaar. Hij wil dolgraag na school tijd buiten voetballen, verstoppertje spelen of iets anders doen. Zijn moeder durft niet naar buiten, maar gunt haar zoontje een gezellige middag. Maak jij dit voor hem mogelijk? 

 Masterchef? Dat hoef je niet te zijn, maar het is wel fijn als je van koken houdt. Carlo (23 jaar) is zodanig lichamelijk beperkt dat hij niet zelf kan koken. Carlo is een vriendelijke man die wel houdt van een grapje. Kom jij wat lekkers voor hem maken? Je krijgt er een hele grote glimlach voor terug!

 Kom jij even een praatje maken? Zo geef je Vera van 40 jaar een steuntje in de rug. Ze komt momenteel weinig onder de mensen en ook weinig buiten.Heb je doordeweeks tijd beschikbaar en hou je van buiten zijn, winkelen, naar de rommelmarkt, een praatje maken of koken/bakken? Met een beetje hulp kan de wereld weer vergroot worden voor haar. 

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in IJsselstein?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in IJsselstein doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor IJsselstein. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist