Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/ijsselstein/_410____NL

Vrijwilligerswerk in IJsselstein

Martine Schuller  Regiocoördinator IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater030-2632962 06-30501355 mschuller@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

IJsselstein

Lekker ravotten! Silvian (11) houdt heel erg van buiten spelen. Fietsen, voetballen, door weer en wind! Thuis een potje dammen is hij ook voor in. Kom jij dit samen met hem doen?

 Geef jij Yvonne een arm? Dat is namelijk wat ze nodig heeft om te kunnen gaan zwemmen. Vanwege haar lichamelijke beperking heeft Yvonne hier en daar wat hulp nodig. Zwemmen kan ze zelf. Zwem je lekker mee? Met Yvonne ben je verzekerd van een gezellig praatje en een lach, want ze heeft zeker humor.

 Kook je graag en wil je dit delen met iemand? Jorn is 38 jaar en kan door een dwarslaesie niet zelf koken. Het lijkt hem erg gezellig om samen met een maatje een gerecht te bedenken en boodschappen te doen. Kook jij het voor hem en eten jullie het ter afsluiting samen op?

Ben jij een sportief type? Adem (28) zou graag met jou een rondje wandelen, fietsen of zwemmen. Hij is overal voor in zolang het maar om bewegen gaat. Adem heeft nu geen dagbesteding en kan wel een steuntje in zijn rug gebruiken om weer actief te worden!

 Samen de boontjes doppen? Marco is 52 jaar. Hij mag graag fietsen, maar dan het liefst met iemand erbij. En, Marco wil leren koken. Dat heeft hij nooit geleerd, maar heeft hij zeker interesse voor. Hou je van fietsen of kook je de sterren van de hemel? Dan zorgt Marco voor de boodschappen.

 

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in IJsselstein?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in IJsselstein doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor IJsselstein. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist