https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/lopik/_411____NL

Vrijwilligerswerk in Lopik

Martine Schuller  Regiocoördinator IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater030-2632962 06-30501355 mschuller@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

 Lopik

 Mag jij graag koken? Dirk is 54 jaar en wil graag wat nieuwe gerechten leren koken. Kom jij samen met hem wat leuke en lekkere gerechten uitproberen in de keuken? Dirk kijkt uit naar je gezelschap. 

 Kom jij voorlezen of een spelletje doen? De familie Smit bestaat uit moeder Eshter en haar 3 kinderen van 11, 10 en 8 jaar oud. Esther zou blij zijn met een handje hulp en gunt haar kinderen wat exclusieve aandacht. Kom jij met ze buitenspelen, een boek lezen of een spelletje doen?

 Samen de eendjes voeren? Achmed is een ondernemende peuter van 2 jaar. Zijn moeder Aisha draagt de zorg voor hem en haar 4 andere kinderen. Uiteraard is dit best druk. Om voldoende energie te hebben als alle kinderen thuis zijn kan ze in de ochtend af en toe wel wat hulp gebruiken met haar zoontje. Ga jij met hem op stap, zodat Aisha even tijd voor zichzelf kan vrijmaken?

 Spelenderwijs bezig met taal! Omar is 5 jaar en afkomstig uit Syrië. Hij woont met zijn familie sinds 4 jaar in Nederland. Voor Omar is het niet zo makkelijk om Nederlands te leren, hij spreekt een aantal talen door elkaar. Hij en zijn ouders willen graag met iemand komen spelen die door Nederlands met hem te praten zijn taal verbetert. Omar is een jongentje wat makkelijk contact maakt. Hij speelt graag met auto's en dino's. Help jij hem spelenderwijs met de Nederlandse taal?

 Ga jij mee op pad? Golfen, jeu de boules, biljarten of een museum bezoeken? Gert van 74 jaar is hier allemaal voor in. Gert heeft beginnende dementie en is op zoek naar een maatje die met enige regelmaat met hem op stap wil. Gert heeft droge humor dus het wordt zeker gezellig! Ga jij met hem mee?

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Lopik?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Lopik, of in de omgeving, doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met Martine Schuller, de coördinator voor Lopik. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist