Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/lopik/_411____NL

Vrijwilligerswerk in Lopik

Martine Schuller  Regiocoördinator IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater030-2632962 06-30501355 mschuller@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

 Lopik

 Geen moment saai met meneer den Akker. Hij is op zoek naar iemand die hem af en toe mee wil nemen in zijn duwrolstoel voor een rondje in de frisse lucht. Meneer is een echte grappenmaker dus is op zoek naar iemand met gevoel voor humor. Hou je ook van wandelen en van grapjes, dan kijkt meneer uit naar jou.

Speelmaatje voor Sem. Heb je veel energie en heb je een zwak voor kinderen? Kom dan met Sem(4) spelen! Hij heeft het downsyndroom en is een echte charmeur. Hij speelt graag buiten, zingt liedjes, maakt een puzzel of speelt met poppetjes. Sem vindt eigenlijk alles leuk, zolang hij maar aandacht krijgt. Kom jij wat verlichting geven in het gezin?

 Even een bloemetje kopen. Dat zou mevrouw de Jong (89) graag nog eens doen, of gewoon evenaar het Kruidvat of de supermarkt. Jammer genoeg is het voor mevrouw niet meer zo vanzelfsprekend omdat ze rolstoelafhankelijk is geworden. Ga jij met haar mee en duw jij dan de rolstoel van mevrouw?

 

Samen een boodschap doen op zaterdag? Dat is de wens van mevrouw van der Velden (84). Doordat haar zoon haar boodschappen voor haar doet, komt ze vrijwel nooit meer zelf in de winkel. Mevrouw zou ook weer eens zelf iets uit willen zoeken. Ben jij die rustige vrijwilliger die makkelijk contact maakt?

 Mag jij graag koken? Dirk is 54 jaar en wil graag wat nieuwe gerechten leren koken. Kom jij samen met hem wat leuke en lekkere gerechten uitproberen in de keuken? Dirk kijkt uit naar je gezelschap. 

 Kom jij voorlezen of een spelletje doen? De familie Smit bestaat uit moeder Eshter en haar 3 kinderen van 11, 10 en 8 jaar oud. Esther zou blij zijn met een handje hulp en gunt haar kinderen wat exclusieve aandacht. Kom jij met ze buitenspelen, een boek lezen of een spelletje doen?

 Ga jij mee op pad? Golfen, jeu de boules, biljarten of een museum bezoeken? Gert van 74 jaar is hier allemaal voor in. Gert heeft beginnende dementie en is op zoek naar een maatje die met enige regelmaat met hem op stap wil. Gert heeft droge humor dus het wordt zeker gezellig! Ga jij met hem mee?

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Lopik?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Lopik, of in de omgeving, doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met Martine Schuller, de coördinator voor Lopik. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist