https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/montfoort/_412____NL

Vrijwilligerswerk in Montfoort

Martine Schuller  Regiocoördinator IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater030-2632962 06-30501355 mschuller@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

Montfoort 

 Netwerkmaatje. Bart is 14 jaar en vindt het door zijn autisme moeilijk om contact te maken en onderhouden. Toch zou hij graag meer willen ondernemen met leeftijdsgenoten. Hij weet alleen niet goed hoe en waar. Help jij hem zijn netwerk uit te breiden? Je krijgt hiervoor een speciale netwerktraining van Handjehelpen.

 Samen een puzzeltje maken? Mevrouw de Wit van 68 jaar houdt van puzzelen en is een gezellige prater. Sinds haar herseninfarct 11 jaar geleden is er veel veranderd. Haar man zorgt voor haar, wat soms best zwaar is. Vind jij het gezellig om een praatje te maken en mevrouw gezelschap te houden? Dan heeft Meneer de Wit dan even zijn handen vrij om iets voor zichzelf te doen.

 Met jouw hulp kan dit echtpaar op stap. Een dagje naar het strand, wandelen in het bos of park. Meneer en mevrouw van Dijk doen dit heel graag, maar het is niet meer zo vanzelfsprekend de laatste jaren. Mevrouw van Dijk (68 jaar) is rolstoelafhankelijk en heeft afasie. Meneer kan wel wat hulp gebruiken om uitjes te kunnen blijven maken. Help jij dit echtpaar? Ze houden beiden van de gezelligheid en een praatje.

 Zo begint je weekend goed! Familie Hoven bestaat uit vader, moeder en 4 kinderen. Fleur van 10 heeft een verstandelijke beperking. Zij zou graag een maatje vinden om leuke activiteiten mee te ondernemen, zoals naar buiten gaan, knutselen, bakken, spelletje doen. Kun jij om de week op zaterdagochtend even tijd vrij maken voor Fleur? Doordeweeks van 15.30-17.00 kan ook al enorm helpen!

 Vissen, voetballen, lekker naar buiten! Neem jij Julian (13 jaar) mee naar buiten? Julian doet graag bordspelletjes of een spelletje op de playstation. Wil jij hem laten zien dat er buiten ook veel te doen is? Word je zijn vismaatje, ga je samen voetballen of heb je een ander leuke activiteit die je met hem wilt doen? Laat het weten.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Montfoort?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Montfoort en Linschoten doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Montfoort. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers uit Montfoort. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist