https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/montfoort/_412____NL

Vrijwilligerswerk in Montfoort

Martine Schuller  Regiocoördinator IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater030-2632962 06-30501355 mschuller@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

Montfoort 

 Bijzonder contact. Simen is 14 jaar, maar functioneert door een verstandelijke beperking op het niveau van 4/5 jaar kind. Hij is gek op meisjesdingen, maar ook op buiten fietsen, spelletjes doen of puzzelen. Heb je veel geduld, hou je van knuffelen en ben je duidelijk en consequent? Dan wil Simen heel graag kennis met je maken.

 Iemand om mee te sparren. Dat zoekt Max. Max is een sportieve en toegankelijke jongen van 14 jaar. Hij heeft moeite om contact te maken met leeftijdsgenoten. Wil jij zijn klankbord zijn tijdens het uitlaten van de hond of een andere activiteit? Max heeft zelf voldoende interesses: Pokemon, tekenen, muziek maken maar is zeker ook geïnteresseerd in jou. 

 Als moeder heb je vaak handen tekort! Zeer herkenbaar voor Hanneke. Iedere woensdag gaat ze met haar dochter Giselle van 7 mee naar logopedie vanwege een taalspraakstoornis. Best lastig met nog 2 kleine kinderen erbij. Heb je tijd om op woensdagochtend even de zorg over te nemen over Donna van 4 jaar en Gianni van 10 maanden? Dat zou Hanneke echt helpen.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Montfoort?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Montfoort en Linschoten doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Montfoort. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers uit Montfoort. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist