Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/montfoort/_412____NL

Vrijwilligerswerk in Montfoort

Martine Schuller  Regiocoördinator IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater030-2632962 06-30501355 mschuller@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

Montfoort 

 Met jouw hulp kan dit echtpaar op stap. Een dagje naar het strand, wandelen in het bos of park. Meneer en mevrouw van Dijk doen dit heel graag, maar het is niet meer zo vanzelfsprekend de laatste jaren. Mevrouw van Dijk (68 jaar) is rolstoelafhankelijk en heeft afasie. Meneer kan wel wat hulp gebruiken om uitjes te kunnen blijven maken. Help jij dit echtpaar? Ze houden beiden van de gezelligheid en een praatje.

 Ben jij een goed klankbord? Max is een sportieve en toegankelijke jongen van 14 jaar. Hij heeft moeite om contact te maken met leeftijdsgenoten. Hij zoekt een maatje om mee te praten tijdens het uitlaten van de hond of een andere activiteit? Max heeft zelf voldoende interesses: Pokemon, tekenen, muziek maken maar is zeker ook geïnteresseerd in jouw interesses.

 Vissen, voetballen, lekker naar buiten! Neem jij Julian (13 jaar) mee naar buiten? Julian doet graag bordspelletjes of een spelletje op de playstation. Wil jij hem laten zien dat er buiten ook veel te doen is? Word je zijn vismaatje, ga je samen voetballen of heb je een ander leuke activiteit die je met hem wilt doen? Laat het weten.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Montfoort?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Montfoort en Linschoten doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Montfoort. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers uit Montfoort. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist