https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/oudewater/_414____NL

Vrijwilligerswerk in Oudewater

Martine Schuller  Regiocoördinator IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater030-2632962 06-30501355 mschuller@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

Oudewater

 Bieden jullie Bram een gezellige plek? Bram is een makkelijke, vrolijke jongen die graag grapjes maakt. Hij is 6 jaar, maar heeft het ontwikkelingsniveau van een kind van 3. Bram heeft nog 3 broertjes, waardoor het thuis soms wat te druk kan zijn voor hem. Een woensdagmiddag, of eens een dagdeel in het weekend, waarop hij bij een fijn gastgezin mag verblijven zou hem goed doen. Bram is gek op zwemmen, naar de kinderboerderij gaan, fantasiespel en op boekjes lezen.  

Zet jij Rosanne in haar kracht? Rosanne is 39 jaar en zoekt een maatje om 1 zaterdag in de maand samen naar de vereniging Onderling Sterk te gaan. Er alleen heen gaan, dat vindt ze lastig. Heb jij geduld en geniet je van het doen van een leuke activiteit? Rosanne zou het gezellig vinden als je mee gaat.

 Een fijn weekend! Kim is 18 jaar en een grote Ajax fan. Verder doet ze graag een spelletje, of kijkt ze een film. Ze zoekt een maatje om zo nu en dan iets leuks te doen in het weekend. Woon je in Oudewater of omgeving en in voor gezelligheid? Dan kijkt Kim uit naar je komst.

 Ben je in voor hutten bouwen? Of naar het bos, zwemmen of een spelletje doen. Danny is 8 jaar en vindt dat allemaal geweldig. Hij zoekt een maatje wat om het weekend eens wat met hem wil ondernemen. En op dit momenten kan zijn moeder even haar aandacht geven aan haar andere zoon. Ben jij die sportieve vrijwilliger?

 Tijd en ruimte om in het weekend iemand op te vangen? Marielle van 38 jaar is op zoek naar een leuke plek voor een dag in het weekend, of een nachtje slapen. Marielle heeft een verstandelijke beperking en woont nog bij haar ouders. Marielle houdt erg van gezelligheid, is gek op dieren, wat minder op kinderen. Marielle kan prima helpen met een klusje. Mag Marielle af en toe bij jou thuis komen zodat ouders even tijd met elkaar hebben?

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Oudewater?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Oudewater doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Oudewater. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist