Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/oudewater/_414____NL

Vrijwilligerswerk in Oudewater

Martine Schuller  Regiocoördinator IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater030-2632962 06-30501355 mschuller@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

Oudewater

 Een avondje uit? Dat is lang geleden. Eline is een gezellige dame van 39 jaar met een verstandelijke beperking. Ze woont nog bij haar ouders. Eline houdt erg van gezelligheid en is gek op dieren. Ben jij een geduldig persoon en gun jij haar ouders eens een avondje weg samen? Dan kijken Eline en haar ouders uit naar jou.

 Neem jij de kinderen mee naar de speeltuin? Carmen (35 jaar) heeft CVS, waardoor ze weinig energie heeft. Ze is dol op haar zoontjes Jens (2,5) en Max (5 maanden), maar heeft er ook haar handen vol aan. Vind jij het leuk om de zorg voor 1 of beide kinderen zo nu en dan even over te nemen? Zo kan Carmen even uitrusten of naar therapie gaan? 

 Op stap in Oudewater. Als je verhuist naar een andere stad is het altijd lastig om nieuwe contacten op te bouwen. Tessa (25) weet daar alles van. Tessa is op zoek naar iemand die haar neemt zoals ze is en haar niet ziet als iemand met een beperking. Ze zoekt iemand met wie het klikt. Ga jij mat haar wandelenen Oudewater te ontdekken of gewoon eens bijkletsen.

 Bieden jullie Bram een gezellige plek? Bram is een makkelijke, vrolijke jongen die graag grapjes maakt. Hij is 6 jaar, maar heeft het ontwikkelingsniveau van een kind van 3. Bram heeft nog 3 broertjes, waardoor het thuis soms wat te druk kan zijn voor hem. Een woensdagmiddag, of eens een dagdeel in het weekend, waarop hij bij een fijn gastgezin mag verblijven zou hem goed doen. Bram is gek op zwemmen, naar de kinderboerderij gaan, fantasiespel en op boekjes lezen.  

 Zet jij Rosanne in haar kracht? Rosanne is 39 jaar en zoekt een maatje om 1 zaterdag in de maand samen naar de vereniging Onderling Sterk te gaan. Er alleen heen gaan, dat vindt ze lastig. Heb jij geduld en geniet je van het doen van een leuke activiteit? Rosanne zou het gezellig vinden als je mee gaat.

 Ben je in voor hutten bouwen? Of naar het bos, zwemmen of een spelletje doen. Danny is 8 jaar en vindt dat allemaal geweldig. Hij zoekt een maatje wat om het weekend eens wat met hem wil ondernemen. En op dit momenten kan zijn moeder even haar aandacht geven aan haar andere zoon. Ben jij die sportieve vrijwilliger?

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Oudewater?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Oudewater doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Oudewater. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist