Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/vianen/_418____NL

Vrijwilligerswerk in Vianen

Tineke de Vink Regiocoördinator Nieuwegein en Vianen 030-2632961 06-81810056 tdevink@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

Vianen

Met Christel naar buiten? Christel (26) is overdag vaak alleen en wil dolgraag naar buiten. Dit kan niet vanwege haar rolstoel. Ben jij sterk genoeg om die te duwen en eens met haar op stap te gaan of thee te drinken? Dan krijg je het vast gezellig met haar. Bij slecht weer wil ze graag bakken, kleuren en een spelletje doen.

 Houd jij haar aandacht vast? Jill (7,5) is een gezellige prater, die houdt van kleuren en skeeleren. Ze heeft een lichte ontwikkelingsachterstand, waardoor de aandacht vasthouden haar moeite kost. Kun jij ( na de zomer) op maandag- of dinsdagmiddag van 15.30 -17.30 uur komen spelen met Jill? Het gezin woont in Hagestein. 

 Carpoolen? Bastiaan is een opgewekte 20tiger en werkt in de bakkerij van Abrona in De Meern. Om er te komen zoekt hij vervoer. Bastiaan kan zelf niet rijden vanwege zijn autisme. Zou Bastiaan met jou mee mogen rijden naar de Meern? En/of juist weer terug naar Vianen? Dagen en tijden bekijken we graag in overleg. Rust en geduld doen Bastiaan goed.

 Wordt woensdagmiddag ook jouw allerleukste middag?! Daniel is 5 jaar en hij is een actief en leergierig mannetje. Hij heeft een beperking in zijn visuele verwerking. Ook balans vinden kost hem soms moeite. Fietsen, zwemmen, bakken, knutselen of voetballen, hij vindt echt alles leuk. Jij ook?  Kom dan op woensdagmiddag na 14.00 uur en ga met hem op pad.

Buitenlucht is zo heerlijk! Ook al ga je maar 1 x per 14 dagen naar Lina toe, dat zou echt superfijn zijn! Linda wil graag eens met haar duwrolstoel naar buiten of naar een tuincentrum gaan. Lina (58) heeft humor en staat open voor iedereen, ze heeft honden en ze is dol op alle dieren.

 Samen de boodschappen doen. Ina (60) is alleenstaand en is erg op gezelschap gesteld. Ze zoekt een maatje die, bijvoorbeeld op maandag van 11 – 14 uur, naar haar toekomt. Ben jij sociaal, heb je een luisterend oor en kun je geduldig zijn? Dan zet Ina de koffie klaar voor jou. Ina heeft een licht verstandelijke beperking en ze weet wat ze wil. Ze zou graag samen de boodschappen met jou.

 

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Vianen?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Vianen doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Vianen. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist