Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/wijk-bij-duurstede/_419____NL

Vrijwilligerswerk in Wijk bij Duurstede

Rosemarie Boesten Regiocoördinator De Bilt, Zeist en Wijk bij Duurstede 030-2632960 06-33019988 rboesten@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

Wijk bij Duurstede

 Wandelmaatje gezocht. Jan is 38 jaar en mag graag wandelen, samen met zijn hond. Door een operatie is hij blind geworden. Een wandelmaatje, die in het weekend samen met hem op pad gaat, dat zou erg fijn zijn.  

Samen naar de winkel. Els is in de zestig en zou graag samen met een maatje naar de winkels lopen. Gewoon even langs bij de bakker of de slager. Helaas is dat voor Els niet meer zo vanzelfsprekend en lukt het haar niet meer dit alleen te doen. Dit komt doordat zij een vorm van dementie heeft. Samen met jou lukt het wel. Ga jij met haar mee? 

 Help jij Loes zich thuis te voelen in Wijk? Ze woont sinds een jaar in Wijk bij Duurstede, maar kent er nog weinig mensen. Loes heeft autisme, waardoor het maken van nieuwe contacten haar niet zo makkelijk afgaat. Ze zoekt een maatje om te wandelen en of spelletjes te doen. Laat jij haar zien hoe gezellig Wijk bij Duurstede kan zijn?

 Hoe was je dag? Jos zoekt een maatje met een luisterend oor. Als hij van een drukke werkdag thuiskomt, zou hij graag even bijkletsen en zo de dag te verwerken. Dit zou hem erg helpen. Jos heeft autisme. Kom jij 1 x per week rond 5 uur even een praatje maken? 

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Wijk bij Duurstede?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Wijk bij Duurstede doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Wijk bij Duurstede. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist