https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/zeist/_420____NL

Vrijwilligerswerk in Zeist

Rosemarie Boesten Regiocoördinator De Bilt, Zeist en Wijk bij Duurstede 030-2632960 06-33019988 rboesten@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

Zeist

 Regeltante gezocht. De ouders van Eline zijn onlangs verhuisd naar een aangepast woning. Dit omdat hun dochter een meervoudige beperking heeft. Het heeft veel regelwerk van ze gevraagd, naast de zorg voor hun dochter. Zo veel zelfs dat niet toekomen aan het uitpakken van de verhuisdozen. Ze zoeken een vrijwilliger die kan helpen alles te ordenen en de tuin netjes te maken. 

 Mag jij graag creatief bezig zijn? Truus is een alleenstaande vrouw die graag knutselt en fröbelt aan de keukentafel. Ze heeft een verstandelijke beperking en zoekt een vrijwilligster om samen met haar creatief bezig te zijn. Maak jij met Truus samen er iets moois van?  

 Fluitend op de fiets. Sjors (64 jr. en visueel beperkt), zoekt een fietsmaatje. Wie springt er voorop zijn tandem? Naast fietsen heeft Sjors een liefde voor muziek. Zijn hobby’s zijn; radio uitzendingen maken, klassieke muziek luisteren en morsetekens. Wie gaat er met Sjors mee?

 Meidendingen doen. Dat lijkt Sonja zo leuk. Ze zoekt een jong maatje om samen wat leuke dingen te ondernemen. Sonja heeft een verstandelijke beperking, maar dat houdt haar niet tegen er op uit te gaan. Ga jij met haar mee? Liefst op maandag of donderdag. 

 Ben jij ook graag buiten? Bas is een vitale man van 70 jaar. Sinds kort weet hij dat hij dementerend is en hij zoekt een maatje om samen er op uit te gaan. Liefst op de dinsdag of anders op wisselende tijden. En als jullie samen een rondje fietsen of bezig zijn in de tuin, dan kan de vrouw van Bas ook even tijd besteden aan haar eigen hobby’s. Bas woont in Bosch en Duin. 

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Zeist?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Zeist doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Zeist. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers uit Zeist. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist