Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-bieden/open-hulpvragen/zeist/_420____NL

Vrijwilligerswerk in Zeist

Rosemarie Boesten Regiocoördinator De Bilt, Zeist en Wijk bij Duurstede 030-2632960 06-33019988 rboesten@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

Zeist

 Is samen gamen ook vrijwilligerswerk? Wel wat Bob (18 jaar) betreft. Hij zoekt een maatje om mee te Wii-en en te gamen, dat is zijn grote hobby. Doordat hij autisme heeft maakt Bob niet zo gemakkelijk vrienden. Kom jij op dinsdagmiddag een uurtje naar hem toe?

 Ben jij het passende puzzelstukje? Hans is 60 jaar en heeft als hobby zingen in een koor, piano spelen en legpuzzels maken. Door zijn autisme maakt hij niet zo makkelijk contact. Hij zoekt iemand om samen naar klassieke muziek te luisteren of eens een kopje koffie te drinken. 

 Samen een rondje wandelen. Susan is 43 jaar en mag graag buiten zjin. Ze heeft NAH ( Niet Aangeboren Hersenletsel) en het wandelen doet haar goed. Omdat ze niet veel mensen kent om samen mee naar buiten te gaan zoekt ze een wandelmaatje. Susan woont in Zeis Noord. 

 Ben jij een netwerker? Hans zou graag eens naar een museum gaan. Zelf heeft hij een klein netwerk en daarom zoekt hij een vrijwilliger om in het weekend leuke dingen te doen. Ga jij met hem mee of help jij hem zijn netwerk te verbreden?

 Samen baantjes trekken. Truus (50 jaar) zoekt een vrijwilligster om samen mee te zwemmen. Truus heeft een licht verstandelijke beperking. Ook heeft zij epilepsie, maar dat is goed onder controle met medicatie en een rustige leefstijl. Ze kan zelf naar het zwembad komen. Mag jij ook graag zwemmen, waarom dan niet samen een aantal baantjes trekken? Truus woont in de wijk Vollenhove.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Zeist?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Zeist doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Zeist. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers uit Zeist. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist