Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/hulp-nodig/specifieke-maatjes/ervaringsmaatje-voor-jonge-mantelzorgers_609____NL

Ervaringsmaatje voor jonge mantelzorgers

Zorgen delen kan zorgen schelen

Draait het bij jou thuis vaak om je vader, moeder, broertje of zusje omdat hij of zij ziek is of een beperking heeft? En ben jij tussen de 4 en 21 jaar? Dan ben jij een jonge mantelzorger. 

Misschien maak jij je soms zorgen of help je vaak mee in huis. Dan kan het fijn zijn om een ervaringsmaatje te krijgen. Iemand die jou helemaal snapt en waarmee je leuke dingen kunt doen én dat je helpt. Gewoon omdat het fijn is dat er dan ook speciale aandacht voor jou is. 

Een ervaringsmaatje is er speciaal voor jou!

Een ervaringsmaatje is een jonge stagiair die precies weet hoe het is om op te groeien in een gezin met extra zorgen. Hij of zij heeft dit zelf óók meegemaakt. Handjehelpen zoekt voor jou een ervaringsmaatje waarmee je een goede ‘klik’ hebt en die vaak met jou af kan spreken.  

Aanmelding en informatie

Wil je meer informatie of een ervaringsmaatje? Vul dan ons aanmeldformulier in of neem contact op met Heleen Veenman, hveenman@handjehelpen.nl I  06-285 79 048.

Aanmelden

Lees het interview van ervaringsmaatjeskoppel Kirsten en Laura.

Of bekijk onderstaand filmpje om te zien wat een maatje kan betekenen.

Voor het project Ervaringsmaatjes werken we samen met het Steunpunt Mantelzorg in jouw regio en de organisatie SIZ Twente. Zij zijn gestart met het project Ervaringsmaatjes en wonnen in 2017 de Kroonappel van het Oranjefonds. 

 

 

 

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist