Nieuws

  Alle nieuwsberichten op een rij
  21 september 2020

  Mooie resultaten tevredenheidsonderzoek

  Hulpvragers en vrijwilligers waarderen Handjehelpen met 8.3
  Mooie resultaten tevredenheidsonderzoek

  Het tevredenheidsonderzoek door Tevreden.nl doet ons glunderen van trots. Onze hulpvragers en vrijwilligers waarderen ons respectievelijk met een 8.4 en een 8.2! Prachtige cijfers en ook de overige kwalificaties zijn niet van de lucht. Met trots presenteren we dan ook: het effect van Handjehelpen! 

  Effect op hulpvragers
  Tevreden.nl ondervroeg begin dit jaar zowel volwassen hulpvragers als ouders van kinderen die ondersteund worden door Handjehelpen. 82% van de ondervraagde volwassenen en ouderen gaf aan het gevoel te hebben dat er naar hen geluisterd werd. 66% geeft aan dat de kwaliteit van leven verbeterd is. 75% van de ondervraagde ouders geeft aan dat hun kind beter in zijn vel zit. 

  Positieve vrijwilligers
  Het doen van vrijwilligerswerk heeft ook een positief effect an sich. 88% van de ondervraagde vrijwilligers geeft aan zich nuttiger te voelen en 67% geeft aan meer plezier te beleven door het doen van vrijwilligerswerk. 

  Waardevolle stages
  Afgelopen jaar boden 385 stagiairs via Handjehelpen 42.403 uren aan hulp via Handjehelpen. Deze stagiairs beoordelen hun stagebegeleiding gemiddeld met een 8.6.

  De juiste match 
  De kracht Handjehelpen zit ‘m in het maken van de juiste match en ook dat komt duidelijk uit het onderzoek naar voren. 94% van de volwassen hulpvragers geeft aan een klik te voelen met de vrijwilligers/stagiair. Voor de kinderen komt dit percentage zelfs op 96%.

  Bekijk hier de volledige factsheet:

    

   Terug