Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. 

| Meer informatie

Sluiten
https://www.handjehelpen.nl/over-ons/financien/_526____NL

Financien

Handjehelpen wordt financieel ondersteund vanuit diverse bronnen.

Gemeentes

De belangrijkste bron van inkomsten zijn de subsidies van de verschillende gemeentes waarin Handjehelpen actief is. Naast het financieren van de basiswerkzaamheden wordt door sommige gemeentes ook extra subsidie gegeven om aanvullende diensten of projecten op te zetten.  

Fondsen

Sommige projecten worden gefinancieerd door fondsen.

Giften

Daarnaast ontvangt Handjehelpen giften van particulieren en organisaties. Handjehelpen is aangemerkt als een goed doel (Algemeen Nut Beogende Instelling - ANBI). Giften aan Handjehelpen zijn daardoor aftrekbaar van de belasting.

Schenkingen aan Handjehelpen kunnen worden gedaan op rekeningnummer NL 67 INGB 0004069419 ten name van Stichting Handjehelpen, Pallas Athenedreef 12 te Utrecht.

Sponsors

Handjehelpen voert een actief sponsorbeleid. Kleine en grote bijdragen zijn welkom om bijvoorbeeld de kosten van jaarlijkse presentjes voor vrijwilligers en stagiaires of de organisatie van evenementen te kunnen financieren. Ook bijdragen in natura komen daarvoor goed van pas.

Meer informatie over sponsoring? Neem contact op met het secretariaat van Handjehelpen, telefoonnummer: 030 2632950 of info@handjehelpen.nl

Sitemap | Privacyreglement | Disclaimer | Website door CM Specialist