Nieuws

  Alle nieuwsberichten op een rij
  8 november 2019

  Vacature: nieuw lid van onze Raad van Toezicht

  Profiel: juridisch - informele zorg - waarde gedreven
  Vacature: nieuw lid van onze Raad van Toezicht

  Handjehelpen

  Handjehelpen gelooft in een samenleving waarin iedereen mee kan doen en waar mensen zich voor elkaar inzetten. Daarom ondersteunen wij kinderen en volwassenen met een chronische ziekte, beperking of gedrag dat om extra zorg en aandacht vraagt. Wij zijn er ook voor (overbelaste) mantelzorgers. Handjehelpen koppelt hen aan mensen die hun maatschappelijke betrokkenheid om willen zetten in daden. Zo versterken hulpvrager en hulpverlener elkaar.

  Handjehelpen telt 32 medewerkers op het kantoor in Utrecht en bijna 1.700 vrijwilligers en stagiairs. 

  Raad van Toezicht

  De Raad van Toezicht bestaat uit vier personen. Gezamenlijk houden zij (onafhankelijk) toezicht op de realisatie van onze doelen en op de missie, bedrijfsvoering en continuïteit van de organisatie. Met hun brede expertise geven zij gevraagd en ongevraagd advies en zijn zij werkgever en sparringpartner voor onze directeur-bestuurder Irene Domburg. De RvT is betrokken en de samenwerking is constructief en plezierig, zowel onderling als met bestuurder.

  Profiel

  Het gezochte lid RvT is maatschappelijk geëngageerd en heeft een warme belangstelling voor het werk van Handjehelpen. In aanvulling op de zittende RvT-leden, zoeken wij een toezichthouder met een juridische achtergrond en kennis van (informele) zorg en/of bestuurlijke ervaring. Verder breng je ervaring als lid RvT/RvC, ben je onafhankelijk en communicatief vaardig. 

  Je past bij onze RvT wanneer je in de rol van toezichthouder

  ook altijd gericht bent op samenwerking, waarden, mensen en resultaten.

  Informatie & sollicitatie

  De positie kent een bescheiden bezoldiging die de gemaakte onkosten ruim dekt. De vergaderingen zijn in Utrecht. Er wordt een beschikbaarheid van 1-2 dagdelen per maand gevraagd.

  • Een uitgebreid profiel en jaarverslag kun je opvragen bij Ina Houdijk, Handjehelpen via ihoudijk@handjehelpen.nl
  • Bij vragen kun je contact opnemen met Marco van Putten, lid RvT: 06 – 3979 9051
  • Jouw sollicitatie is tot 25 november welkom bij Britt Blomsma, lid RvT: brittblomsma@hotmail.com
   Terug