https://www.handjehelpen.nl/vrijwilligerswerk/ijsselstein/_410____NL

Vrijwilligerswerk in IJsselstein

Martine Schuller  Regiocoördinator IJsselstein, Lopik, Montfoort en Oudewater030-2632962 06-30501355 mschuller@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

IJsselstein

 Help jij Chiem zijn gedachte te verzetten? Chiem is 10 jaar en zijn moeder is ernstig ziek. Hij houdt van voetbal, basketbal en gamen. Chiem is een sociale en intelligente jongen, die overal veel vanaf wil weten. Heb jij een leuke hobby waar je hem over wilt vertellen en kom jij samen even wat leuks ondernemen? Het biedt hem de nodige afleiding in deze moeilijke tijd. 

 Samen met jou wordt bewegen weer leuk! Matthijs is 13 jaar en zou best willen zwemmen, fietsen of samen naar buiten gaan. Door zijn chronische ziekte is het belangrijk dat hij veel beweegt en zijn conditie op peil houdt, maar hij is er wat onzeker over. Help jij hem weer meer vertrouwen in zijn eigen lichaam te krijgen?   

 Samen van de lentezon genieten? Ishaan is 24 jaar en wil graag meer naar buiten. Het liefst gaat hij een rondje lopen met een leeftijdsgenoot. Ishaan heeft veel tijd beschikbaar en is flexibel in afspreken. Ga jij met hem mee?

 Samen de boontjes doppen? Marco van 52 jaar. Hij mag graag fietsen, maar dan het liefst met iemand erbij. En, Marco wil leren koken. Dat heeft hij nooit geleerd, maar heeft hij zeker interesse voor. Hou je van fietsen of kook je de sterren van de hemel? Dan zorgt Marco voor de boodschappen.

 Fiets je mee langs de jeugdherinneringen van Dirk? Dirk is 80 jaar fietst graag lange afstanden. Het liefst langs locaties uit zijn jeugd. Deze brengen goede herinneringen met zich mee, wat extra fijn is want door zijn dementie blijft het heden minder goed hangen. Dirk is een gezellig prater met ontzettend droge humor.

 Kom jij met me van de glijbaan? Dat vraagt Flint van 6 jaar. Hij wil dolgraag na school tijd buiten voetballen, verstoppertje spelen of iets anders doen. Zijn moeder durft niet naar buiten, maar gunt haar zoontje een gezellige middag. Maak jij dit voor hem mogelijk? 

 Masterchef? Dat hoef je niet te zijn, maar het is wel fijn als je van koken houdt. Carlo (23 jaar) is zodanig lichamelijk beperkt dat hij niet zelf kan koken. Carlo is een vriendelijke man die wel houdt van een grapje. Kom jij wat lekkers voor hem maken? Je krijgt er een hele grote glimlach voor terug!

 Samen een visje uitgooien? Stef is een alleenstaande man van 52 jaar. Hij heeft veel meegemaakt en zoekt nu iemand om wat leuke dingen mee te doen. Het liefst iemand die met hem wil vissen of net zoals hij liefde heeft voor techniek.

 Kom jij even een praatje maken? Zo geef je Vera van 40 jaar een steuntje in de rug. Ze komt momenteel weinig onder de mensen en ook weinig buiten.Heb je doordeweeks tijd beschikbaar en hou je van buiten zijn, winkelen, naar de rommelmarkt, een praatje maken of koken/bakken? Met een beetje hulp kan de wereld weer vergroot worden voor haar. 

 Samen op pad, dat is gezellig. Alice is op zoek naar iemand die haar wereld vergroot. Alice is slechtziend en zoekt daarom iemand die met haar wil wandelen of eens samen de stad in wil gaan. In ruil daarvoor geeft Alice een heleboel gezelligheid!

 Nog wat gezelschap om te delen? Marja van 49 jaar is daar naar op zoek. Ze zou graag 1 keer in de 3 weken, in het weekend, afspreken om wat gezelligs te doen. Dat kan zijn koffie drinken, samen iets koken/bakken, fietsen of naar een braderie. Marja is overal voor in. Wel is het belangrijk dat je op je kan rekenen.

 Geef jij Yvonne een arm? Dat is namelijk wat ze nodig heeft om te kunnen gaan zwemmen. Vanwege haar lichamelijke beperking heeft Yvonne hier en daar wat hulp nodig. Zwemmen kan ze zelf. Zwem je lekker mee? Met Yvonne ben je verzekerd van een gezellig praatje en een lach, want ze heeft zeker humor.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in IJsselstein?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in IJsselstein doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor IJsselstein. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist