https://www.handjehelpen.nl/vrijwilligerswerk/utrecht/wijk-overvecht/_533____NL

Vrijwilligerswerk in Overvecht

Ward VerbeekRegiocoördinator Binnenstad, Overvecht en Zuilen030-263296306-43568696wverbeek@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

Overvecht

 Samen kleuren of voorlezen? Hajar is een levendig meisje van 5 jaar. Het liefst zou ze samen met jou iets leuks gaan doen na schooltijd. Haar broertje heeft autisme, waardoor hij in drukke situaties snel overprikkeld raakt en veel zorg en aandacht vraagt. Iets wat Hajar best wel eens lastig vindt. Kom jij zo nu en dan even speciaal voor Hajar? 

 Kom jij een bakkie doen? Meneer van de Berg (70) houdt van katten en is graag thuis. Hij heeft een flinke dosis humor en zet dat graag in. Door Korsakov is hij vergeetachtig geworden en moet je dingen vaker vertellen. Omdat meneer veel alleen is, zoekt hij een vrijwilliger met wie hij kan kletsen en met wie hij bij mooi weer op het terras kan zitten. Hij is geïnteresseerd in anderen en vindt het fijn als een vrijwilliger rustig is. 

 Stoer rolmodel gezocht. Ibrahim (13 jaar) houdt  van gamen, voetballen en actieve jongens dingen doen. Hij is alleen wat onzeker om er alleen op uit gaan en kan nog niet zo goed voor zichzelf opkomen. Hij zoekt een stoere vrijwilliger waarmee hij iets kan opbouwen en actieve activiteiten kan doen.

 Samen op pad. Jari (11) is een rustige en intelligente jongen. Door zijn autisme vindt hij het moeilijk om met groepen kinderen te spelen en speelt hij liever met één iemand. Hij houdt van huisdieren en speelt veel op de Wii. Hij zoekt een jonge vrijwilliger met wie hij kan koken, bakken, buiten spelen of gamen.

 Ga jij mee zwemmen? Abdel is 23 jaa en heeft een verstandelijke beperking. Hij zoekt een maatje om samen leuke dingen mee te doen. Abdel vindt het leuk om te sporten en te zwemmen. Houd jij ervan om 1 keer in de week een paar uurtjes te zwemmen? Dan zou jij Abdel goed kunnen helpen. 

 Samen wat creatiefs maken? Faliah (35 jaar) was een actieve vrouw. Ze danste en sportte graag. Ook was ze creatief met tekenen en schrijven. Sinds ze de diagnose schizofrenie heeft gekregen gaat het uitoefenen van deze hobby’s helaas niet meer. Wel zou ze heel graag met iemand wat kleine activiteiten ondernemen en eens lekker kletsen.

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Overvecht?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Overvecht doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Overvecht. Hij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist