https://www.handjehelpen.nl/vrijwilligerswerk/utrechtse-heuvelrug/_625____NL

Vrijwilligerswerk in Doorn

Vera Maas Regiocoördinator Utrechtse Heuvelrug 030-2632959 06-46581883 vmaas@handjehelpen.nl

Wil je vrijwilliger worden en een paar uurtjes per week helpen bij iemand met een handicap of bij een gezin met een kind met een handicap?

Aanmelden als vrijwilliger

 Doorn

 Dol op auto’s? Bert (58 jr) is al meer dan 30 jaar verzamelaar van miniatuurauto’s en amateurfotograaf. Hij is enigszins slechthorend. Ook heeft psychische problematiek, waardoor hij veel alleen is. Hij zou erg blij zijn met een vrijwilliger die 1x per week of per 2 weken, op woensdag, een uurtje langs wil komen. Hij deelt dan graag zijn hobby’s, of gaat graag samen een boodschapje doen.

 Heb jij al eens op een tandem gefietst? Sietske en Gerard zijn beiden 60+, getrouwd en wonen zelfstandig. Sietske is ernstig slechtziend en Gerard blind. Veel kunnen ze zelf, maar om te kunnen rijden om hun prachtige tandem zoeken ze een maatje. Wie stapt er 1x per week met (een van) op de fiets voor een tour. Tijden in overleg. 

Op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in Doorn?

Wil je een paar uurtjes per week vrijwilligerswerk in Doorn, of één van de andere dorpen in Utrechtse Heuvelrug doen? Vul dan het aanmeldformulier voor vrijwilligers in. Of neem contact op met de coördinator voor Utrechtse Heuvelrug. Zij begeleidt de vrijwilligers en koppelt ze aan hulpvragers. Ga naar vrijwilligerswerk voor meer info.

 

Sitemap | Privacy Statement | Disclaimer | Website door CM Specialist