Doneren

  Word donateur

  Al 40 jaar verrijkt Handjehelpen de levens van mensen met een beperking of ziekte. Daarvoor zijn duizenden vrijwilligers en stagiairs actief in 18 gemeenten in en om de provincie Utrecht. Wij komen bij onze hulpvragers thuis.

  Elke hulpvrager die op hulp moet wachten is er één teveel. Wilt u ons helpen ons werk te doen, zodat wij nog meer kwetsbare mensen kunnen helpen? Word dan nu donateur!

  Ja, ik doneer!

  Maandelijks of      Eenmalig

  Handjehelpen

  Helpen kan in allerlei vormen; met elke vorm help je mensen die onze steun hard nodig hebben!
  • Doe mee als bedrijf
   Wil je als bedrijf maatschappelijk actief zijn in je omgeving? Word dan partner van Handjehelpen. Neem contact op voor het maken een afspraak van een inspirerend gesprek. 
    
  • Doe mee als school
   Vertel op school het verhaal van een wereld waarin we elkaar helpen en waarom iedereen dat logisch zou moeten vinden.  Wij denken graag mee over een gave schoolactie! 
  • Start een actie
   Van hardlopen tot statiegeldactie, van heitje voor een karweitje tot een fancy fair. Alles is mogelijk. Neem met ons contact op, zodat we je kunnen helpen om van jouw actie een succes te maken!
    
  • Doe mee als stichting, vereniging of serviceclub
   Wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden om te komen tot een samenwerking.

  Neem gerust contact op voor vragen over Handjehelpen,
  donatiemogelijkheden of het organiseren van een actie met Christianne Maris, tel: 06-48128978 of cmaris@handjehelpen.nl 

  Neem contact op 

  Edith van Dasler

  "Wij hebben het goed. Ik wilde een deel van de erfenis gebruiken om iets voor anderen te doen"

  Donateur in beeld

  Bij Handjehelpen doen we elke dag ons best om kinderen en volwassenen met een beperking te koppelen aan een maatje dat hen bijstaat. Dat kunnen we niet alleen. We zijn afhankelijk van onze gedreven stagiairs en vrijwilligers. En we kunnen niet zonder de gelden die wij ontvangen. Ook giften van donateurs zijn ontzettend waardevol. Graag zetten we ook hen daarom eens in het zonnetje.

  Zo spraken we met Edith van Dasler, die ons een mooi geldbedrag toevertrouwde. 

  Lees meer