Raad van Toezicht

  Handjehelpen heeft een Raad van Toezicht die bestaat uit vijf personen. Gezamenlijk houden zij (onafhankelijk) toezicht op de realisatie van onze doelen en de algemene gang van zaken in de organisatie. Met hun brede expertise geven zij gevraagd en ongevraagd advies en zijn zij een betrokken sparringpartner voor onze directeur-bestuurder Irene Domburg. De Raad van Toezicht voert haar taken op vrijwillige basis uit en is bereikbaar via rvt@handjehelpen.nl.

  Bart Duijs (voorzitter)

  Bart Duijs (voorzitter)

  Advocaat / Partner Bosselaar & Strengers Advocaten

  Bart Duijs (voorzitter)Bart Duijs (voorzitter)

  Advocaat / Partner Bosselaar & Strengers Advocaten

  Bart Duijs is partner bij Bosselaar & Strengers Advocaten. Als arbeidsrechtadvocaat met vooral cliënten in de zorg, heeft Bart een brede scope en veel kennis van dit terrein. Bart is ook voorzitter van de klachtencommissie Jeugd Midden-Nederland. 

  “Handjehelpen is een fantastische organisatie die heel veel goed en mooi werk verricht. Het enthousiasme en de toewijding van iedereen die bij Handjehelpen betrokken is werkt aanstekelijk. Ik vind het een eer om voorzitter van de Raad van Toezicht te mogen zijn.”

  Britt Blomsma

  Britt Blomsma

  Executive Search en HR advies bij Ebbinge

  Britt BlomsmaBritt Blomsma

  Executive Search en HR advies bij Ebbinge

  Britt Blomsma is als Senior Adviseur Executive Search en strategische HR verbonden aan searchbureau Ebbinge. Britt heeft in deze functie ruime ervaring binnen het brede maatschappelijke en publieke domein. Britt is tevens voorzitter van de Raad van Toezicht van de Stichting de Windroos (begeleid leren voor jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid). 

  “Vanuit mijn werk en ook privé bemerk ik bij steeds meer mensen een maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. De wens om iets voor een ander te betekenen. En daarmee zelf ook weer te groeien. Een prachtige en belangrijke trend waarin Handjehelpen inspireert en faciliteert.”

  Marco van Putten

  Marco van Putten

  Adviseur bij Collegamento

  Marco van PuttenMarco van Putten

  Adviseur bij Collegamento

  Marco van Putten is projectmanager bij het Openbaar Ministerie. Hij heeft in de rol van adviseur, onderzoeker en coach bijna twee decennia ervaring als sparringpartner voor managers en bestuurders van (Rijks)overheid en zorg.  Marco is ook lid van de Raad van Toezicht van Stichting Peutercentra Arnhem en Overbetuwe. 

  “Onder het motto ‘gewoon doen’ helpen de professionals van Handjehelpen talloze hulpvragers per jaar aan een vrijwilliger of stagiair. Ik ben er trots op dat ik als toezichthouder van Handjehelpen mag bijdragen aan hun mooie werk."

  Audrey Rohen

  Audrey Rohen

  Directeur / eigenaar Audrey Rohen Organisatieadvies bv

  Audrey RohenAudrey Rohen

  Directeur / eigenaar Audrey Rohen Organisatieadvies bv

  Audrey Rohen is zelfstandig organisatieadviseur. Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring in het begeleiden van bestuurders en managers bij het realiseren van veranderopgaven in de lokale overheid en not-for-profit. Ze is tevens lid van de Rekenkamercommissie van de gemeente Soest, voorzitter a.i. van het afdelingsbestuur D66 Nijkerk en bestuurslid van Pro21. 

  “Ik vind het fijn dat ik met mijn kennis en ervaring in het publieke domein van betekenis kan zijn voor Handjehelpen. Een organisatie die al veertig jaar hulp biedt aan duizenden en duizenden mensen die het heel hard nodig hebben. Wat ik zo bijzonder aan Handjehelpen vind? Dat zij zo’n groot verschil weten te maken door klein menselijk contact.”

  Lisette Flohil

  Lisette Flohil

  Hoofd Bestuurlijke en Juridische Zaken aan de VU Amsterdam

  Lisette FlohilLisette Flohil

  Hoofd Bestuurlijke en Juridische Zaken aan de VU Amsterdam

  Lisette Flohil is afdelingshoofd Bestuurlijke en Juridische Zaken aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In het hoger onderwijs heeft zij in de afgelopen jaren gewerkt als wetgevingsjurist, juridisch adviseur en secretaris CvB/RvT.

  "Door gewoon te doen, maken de medewerkers, vrijwilligers en stagiairs van Handjehelpen samen de wereld van velen, die dit goed kunnen gebruiken, een beetje beter. Ik vind het een eer dat ik me de komende jaren mag inzetten als toezichthouder voor deze mooie organisatie."