Werken bij Handje Helpen

  Handjehelpen zoekt regiocoordinator Stad-Utrecht 

  Per direct, voor 28-32 uur

  Breng jij graag mensen bij elkaar? Weet jij de juiste match te maken tussen een hulpvrager en vrijwilliger / stagiair? En kun jij een verbindende factor zijn tussen de formele en informele zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou.

  Wie wij zijn
  Handjehelpen zet zich in voor kinderen en volwassenen met een chronische ziekte, beperking of gedrag dat om extra aandacht vraagt. Wij zijn er ook voor (overbelaste) mantelzorgers. Onze kracht is het maken van de juiste match tussen een hulpvrager en een vrijwilliger of stagiair, waarbij zowel aan de belangen van de hulpvrager(s) als die van de vrijwilliger/stagiair recht wordt gedaan.

  In 2019 hebben vrijwilligers en stagiairs bij ruim 2200 koppelingen 120.000 uur ondersteuning geboden in de thuissituatie door kinderen en volwassenen te ondersteunen bij de deelname aan de samenleving, tijdelijk de zorg over te nemen of activiteiten te ondernemen. Bij Handjehelpen wordt in zelfsturende teams gewerkt. Het werkgebied omvat 18 gemeenten in de provincie Utrecht en is verdeeld in vier regio’s.

  Functie informatie
  Als regiocoördinator voor team Stad- Utrecht ben je verantwoordelijk voor een eigen werkgebied.

  • Je primaire taak is het tot stand brengen van juiste koppelingen en begeleiding van de hulpvrager en vrijwilliger / stagiair.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van geschikte vrijwilligers.
  • Je onderhoudt externe contacten (netwerkbijeenkomsten - contact met formele zorgaanbieders - regionale overleggen - buurtteams - etc.)
  • Je werkt samen met formele en informele collega-organisaties.

  We zijn specifiek op zoek naar iemand die affiniteit heeft met psychiatrie en/of jeugdzorg en complexe hulpvragen ziet als een uitdaging.

  Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van Social Work, Pedagogiek, Toegepaste Psychologie, Verpleegkunde of Creatieve Therapie.
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van vrijwilligers en /of stagiairs.
  • Je bent bekend met de sociale kaart van de formele en informele zorgaanbieders in de stad Utrecht.
  • Je bent sociaal en empathisch en kan snel schakelen.
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Je toont een hoge mate van verantwoordelijkheid, ondernemerschap en kunt zelfstandig werken.
  • Verder woon je in Utrecht -Stad of de directe omgeving en ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto.

  Wat bieden wij jou?
  Een veelzijdige maatschappelijke organisatie waarin 31 betrokken medewerkers hart voor de zaak hebben. We werken hard, maar lachen ook veel samen. Als team zijn we er voor elkaar zijn, geven elkaar feedback en kijken we ook op persoonlijk niveau naar elkaars kwaliteiten en zetten hierop in.

  De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar. Arbeidsvoorwaarden gelden conform CAO Sociaal Werk, salaris schaal 8.

  Sollicitatieprocedure
  Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat jij de juiste match bent? Reageer dan vandaag nog. Je kunt meer informatie opvragen bij Ina Houdijk: 030-2632950 of ihoudijk@handjehelpen.nl

  De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 9 en vrijdag 13 maart 2020. Brieven met CV kan je tot uiterlijk 1 maart 2020 mailen naar ihoudijk@handjehelpen.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.